26 листопада 2012

Методичний ЕКОдень в бібліотеці

Екологічне виховання набуває що не день більшої актуальності. Незаперечним є і той факт, що розпочинати його треба якомога раніше - адже основні риси людської особистості формуються вже у перші роки життя. 
Розширюючи програму екологічного виховання дітей, управління освіти Херсонської міської ради запропонувало обласній бібліотеці для дітей організувати Дні інформації для педагогів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.
Першими до бібліотеки завітали методисти дитячих садків Херсона. Радник начальника управління освіти міськради Т. Ю. Верещака, відкриваючи інформаційний захід, закцентувала увагу його учасників на конкретних завданнях, які вирішуватимуть ближчим часом організатори екологічного виховання у дошкільних навчальних закладах, зокрема, запропонувала стати ініціаторами у визначенні теми конкурсу з екологовиховної роботи, який незабаром буде оголошено.
  
Бібліотечна складова, звичайно, містила огляди, перегляди та презентації ресурсів - і власних, із фондів книгозбірні, і онлайнових, відібраних нашими фахівцями спеціально з огляду на потреби вихователів дитячих садочків.
Кого цікавлять деталі, можуть знайти їх тут:

Програма Дня інформації - тут.
Список ресурсів на допомогу екологічному вихованню дошкільників - за цим посиланням.
Кілька фото із заходу - у Facebook.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар