22 травня 2013

ПрофіСтарт. Фінал І етапу проекту

Сьогодні відбувся фінал І етапу проекту «ПрофіСтарт». На сцені Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша учасники фіналу виступили з презентаціями «ТОП-5 кращих професій нашого району/міста».
  


Учасників фіналу привітали директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов, начальник управління культури облдержадміністрації Ірина Корольова, депутат Херсонської обласної ради Артем Кияновський. 
А районні центри зайнятості разом з роботодавцями своїх регіонів підготували цінні подарунки для свої команд - принтери.
За результатами 4-х півфіналів, що відбулися 29-30 квітня,  у сімку переможців І етапу увійшли найоригінальніші та найактивніші команди Великолепетиського, Білозерського, Генічеського, Скадовського, Великоолександрівського районів, міст Нова Каховка і Херсон, - саме вони й презентували найпотрібніші та найпопулярніші професії нашого краю на сцені театру. 



Презентація відбувалась у конкурсному форматі, отож за підсумками виступу журі визначило і переможців.






Перше місце здобула креативна команда «профістарців» Великоолександрівського району, 
  

на ІІ місці фінішувала яскрава команда Комишанської ЗОШ, яка у проекті представляє м. Херсон, 

   
а ІІІ місце посіла артистична команда із Нової Каховки:
  

Дипломи за найзмістовніші та найкреативніші командні альбоми здобули «профістартівці» із Горностаївки, Голої Пристані, Чаплинки, Нової Каховки, Херсону. 

У конкурсі організації та презентації навчально-тренінгових програм для учасників проекту «ПрофіСтарт» перемогу здобули колективи Білозерської, Каховської районних та Новокаховської міської бібліотек для дітей. 
Але головний приз дістався усім командам-фіналістам: їх чекає поїздка до "Зелених хуторів Таврії", про яку оголосив директор обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов.

       
  
Організатор сценічного дійства під час фінального заходу - Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша.
Нагадуємо, що трирічний проект «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє» стартував у листопаді 2012 року, об’єднавши дві сотні восьмикласників із усіх районів та міст Херсонської області, щоб допомогти їм визначитися з професією. 20 команд-учасниць протягом навчального року вивчали актуальні професії на ринку праці свого краю, дізнавались, у якій сфері молоді кадри зможуть якнайповніше реалізуватися після навчання, які професії слід популяризувати, щоб розвивати економіку нашого південного регіону.

Детально з документами проекту та репортажами про хід його реалізації можна ознайомитись у Інтернеті – на спеціально створеному блозі http://profistart.blogspot.com/.

Немає коментарів:

Дописати коментар