09 листопада 2013

День української писемності та мови - з братами Капрановими

В листопаді 1997 р. був виданий указ Президента України "Про День української писемності та мови".
В ньому сказано про те, що за ініціативою громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства встановлено в Україні День української писемності та мови, який відзначається щорічно 9 листопада в день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця.
Цьогоріч херсонці мають унікальну нагоду відзначити День української писемності та мови разом з відомими й популярними нашими письменниками - братами Капрановими. Зустрічі відбудуться сьогодні, на ТРЦ "Фабрика", друга лінія. 
Брати-письменники вже від учора в нашому місті, провели кілька зустрічей, на яких презентували свою нову книгу - "Мальовану Історію Незалежності України", анонсували й заходи сьогоднішні:


Відео з каналуОлександр Базилєв
    
Приходьте на зустрічі, друзі! 
Вони обіцяють бути цікавими і для дорослих, і для юних читачів. Про це подбали ведучі "літературного марафону" з братами Капрановими - працівники читальної зали Херсонської обласної бібліотеки для дітей.

http://trcfabrika.com.ua/mnews/2748.htm

1 коментар:

  1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651174228259941&set=p.651174228259941&type=1&theater - а це вже фото, зроблене під час зустрічі.

    ВідповістиВидалити