25 листопада 2014

"ПрофіСтарт" плюс, або Змагання й нагороди, завдання і плани

Сьогодні у Новій Каховці відбувся обласний захід проекту "ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє". Цим урочистим діством завершено другий етап проекту і дано старт третьому, завершальному етапу партнерського профорієнтаційного проекту, що реалізується на Херсонщині з 2012 року.

Репортаж та фото - у Фейсбуку.
Про захід на сайті Херсонської облдержадміністрації.
Репортаж та фотозвіт - на порталі Служби зайнятості, 
інформаційне повідомлення - на сайті Депатаменту ОНМС облдержадміністрації.

  
Почесними гостями свята стали Кокош Філіпп Ілліч, директор Департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації, Мерзлов Вадим Миколайович, заступник міського голови міста Нова Каховка та керівники закладів-співорганізаторів проекту Єрашов Євгеній Олександрович, директор Херсонського обласного центру зайнятості та Бардашевська Анна Іванівна, директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
  

Як і попередні "профістартівські" заходи, цьогорічний мав у програмі і змагання команд у суперфіналі, нагородження переможців та кращих координаторів районних/міських команд, і екскурсійну програму - базою проведення заходу. Адже приймав "профістартівців" та їхніх наставників Новокаховський політехнічний коледж "ЕМТ" Одеського національного політехнічного університету. Тож велика подяка господарям! - директору коледжу Людмилі Тимофіївні Лозі, усьому колективу - за щиру гостинність, виявлену турботу та готовність прийти на допомогу, - у вирішення організаційних питань, технічного забезпечення і т.д., за чудові концертні номери у виконанні творчих колективів коледжу, що прикрасили й додали святкових барв сьогоднішньому дійству.  
Знову ж за традицією, координатори проекту працювали за власною паралельною програмою: обговорювали завдання наступної співпраці у ІІІ етапі проекту,  програми основної та навчально-тренінгової діяльності "профістартівців", очікувані фінальні результати цієї роботи та мотивацію для їх досягнення.
 

       
 
Бібліотечні працівники продовжили роботу на окремій секції, за програмою планового семінару. Предметами розгляду стали "План дій щодо модернізації діяльності бібліотек, що обслуговують дітей, підтримки дитячого читання в Херсонській області на 2014-2017 роки", затверджений головою облдержадміністрації 15.09.2014 р., завдання з організації патріотичного виховання читачів, основні заходи всеукраїнського та обласного масштабу, передбачені на наступний рік, а також введення нового державного стандарту ДСТУ 7448-2013, спрощення процедури списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад Херсонської області згідно рішення обласної ради від 14 листопада 2014 року № 1132, яка поширюється, зокрема, й на майно та документи із фондів бібліотек комунальної власності. 
Скориставшись нагодою, вручиди дипломи та призові книжкові добірки, якими нагороджено кращі бібліотечні волонтерські бригади за підсумками сезону 2013-2014 року (веб-квест "П'ять сходинок до успіху, або Ключі від бібліотеки"). 
   



Немає коментарів:

Дописати коментар