24 квітня 2015

Літературно-художній альманах "Сяйво Олешшя" відзначає сьому річницю

23 квітня 2015 року, у Міжнародний день книги і авторського права, в актовій залі Цюрупинської спеціальної загальноосвітньої школи I-III ступенів відбулася театралізована презентація шкільного альманаху творчих досягнень учнів «Сяйво Олешшя», який виходить щорічно в березні. На сторінках видання, ілюстрованого малюнками учнів, публікуються вірші, казки та оповідання, написані вихованцями школи.
У цьому році альманах відзначив свою сьому річницю, адже перший номер «Сяйва Олешшя» вийшов у березні 2008 року.  Діти вітали «Сяйво Олешшя» з днем народження і подарували альманаху-"імениннику" справжню концертну програму: розігрували казки по ролях, читали власні вірші та співали. А на роль ведучого свята запросили... самого Нестора Літописця!

 
 
 
Головний бібліограф бібліотеки імені Дніпрової Чайки Ніна Юріївна Яблонська побувала на цьому святі на запрошення директора школи і привезла з Цюрупинська не лише яскраві враження й захоплення юними літературними обдаруваннями, а й світлини, якими ілюструємо це повідомлення.
    
Про школу читайте також на сайті http://children4.ucoz.ru/

Немає коментарів:

Дописати коментар