19 жовтня 2015

Обласна школа молодого фахівця, день перший

Відповідно до планів роботи Комунального вищого навчального закладу "Херсонська академія неперервної освіти" Херсонської обласної ради та Комунального закладу "Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки" Херсонської обласної ради на 2015 рік 19-23 жовтня на базі академії та бібліотеки проводиться навчання у форматі обласної школи молодого фахівця «Інформаційно-комунікаційні технології для шкільної бібліотеки».
З побажаннями плідної та ефективної роботи учасникам навчання виступили проректор академії з навчально-методичної роботи Слободенюк Лідія Іванівна, директор бібліотеки Бардашевська Анна Іванівна, завідувач науково-методичної лабораторії перспективного педагогічного досвіду Неннова Олена Василівна.
Програма тижневої школи дуже насичена, а форми навчання, запропоновані організаторами - переважно практичні (технологічні тренінги, майстер-класи тощо) або ж націлені на консультування шкільних бібліотекарів з питань використання фахових ресурсів у своїй професійній діяльності. 

Немає коментарів:

Дописати коментар