28 жовтня 2014

Всеукраїнський вебінар бібліотек освітянської галузі

Міністерство  освіти  і  науки України сьогодні провело Всеукраїнський вебінар для методистів  з бібліотечних фондів обласних управлінь (департаментів) освіти і науки, фахівців інститутів післядипломної педагогічної освіти, методистів науково-методичних центрів, бібліотекарів «Шкільна бібліотека – стратегічний партнер освіти».
За нашими спостереженнями, до вебінару приєдналися понад 180 учасників-слухачів (маємо на увазі аккаунти - фізично учасників, звичайно, було набагато більше :).
До участі у вебінарі з виступами були запрошені й фахівці із дитячих бібліотек - Національної бібліотеки України для дітей, Львівської ОБД та Херсонської ОБД ім. Дніпрової Чайки.
Організатори вебінару забезпечили його запис, а також опублікували презентації, підготовлені до виступів, і з ними можна ознайомитись за цим посиланням.


Разом з фахівцями обласної бібліотеки для дітей за перебігом вебінару стежила і Олена Василівна Неннова, завідувач науково-методичної лабораторії перспективного педагогічного досвіду Херсонської академії неперервної освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар