17 липня 2012

Ужгород post


Мене звати Петрук Наталя. Я працюю бібліотекарем у секторі літератури іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Минулого тижня взяла участь у семінарі програми «Вікно в Америку» в місті Ужгород.
Дуже сподобались і організація семінару, і практичні завдання, над якими ми працювали. Познайомилась із керівниками центрів «Вікно в Америку» з різних куточків України. Виявляється, що дуже багато молодих, активних та перспективних людей працюють в бібліотеках, і це не може не радувати!
На семінарі отримала дуже корисну інформацію про elibrary (електронну бібліотеку), використання kindle та ipad в бібліотеці. Бо ж бібліотека сьогодні – це не тільки полиці з книжками, а й важливий ресурсний центр та місце, де кожний охочий може познайомитися з новими електронними технологіями. Посольство США подарувало кожному «Вікну в Америку» по чотири електронні книги kindle. Запрошую всіх охочих до нашої бібліотеки познайомитися з новим device. Бібліотекарі сектору люб`язно покажуть, як користуватися електронною книгою, запропонують твори згідно з віком та рівнем володіння англійською мовою.
Загалом, Ужгород лишив тільки приємні спогади, адже це старе місто з цікавою архітектурою, затишними кав`ярнями та привітними людьми.


Немає коментарів:

Дописати коментар