10 серпня 2012

10-й раунд конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами

Програмою "Бібліоміст" оголошено 10-й раунд конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами. Тема раунду для сільських бібліотечних закладів: «Бібліотеки – центри громадських ініціатив».
У рамках конкурсу заохочуватимуться проекти, що створюватимуть умови для реалізації ініціатив громадян у різних сферах суспільного життя села і перетворяться на важливий ресурс функціонування і розвитку місцевих громад. Проекти повинні бути спрямовані на вирішення найбільш актуальних проблем місцевої громади. Розробка і реалізація проектів покликана підвищувати соціальну і громадянську активність мешканців села, актуалізувати громадянську позицію учасників. 
Конкурс відкритий для сільських бібліотек. 
Зверніть увагу: заявки від бібліотек – переможниць конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами у 2010-2012 рр. у цьому раунді не розглядатимуться.
Останній термін подання заявок – 7 вересня 2012 р.

Завантажити пакет документів для участі у конкурсі можна тут.

Якщо ви брали участь у попередніх раундах, але виграти вам не вдалося - скористайтесь новим шансом. Якщо досі не наважувались - відкиньте сумніви і запропонуйте свою ідею. Переможуть активні, наполегливі і творчі!

Немає коментарів:

Дописати коментар