19 вересня 2012

Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій у Миколаєві

Довгоочікувана зустріч бібліотекарів трьох регіонів - Херсонської області, АР Крим та Миколаївської області - відбулась 18 та 19 вересня.



Відкриття Ярмарку. Учасників професійного форуму вітає Світлана Миколаївна Гладун, начальник управління культури Миколаївської ОДА.
  
   


Професійна екскурсія в Миколаївській ОБД ім. В. Лягіна.
  
Два дні вмістили в себе так багато, що згадувати й розповідати подробиці будемо ще довго. Вражає навіть попередній статистичний підрахунок: на Ярмарку були представлені "на продаж" 12 різноманітних авторських ідей, відбулося 7 презентаційних виступів та повідомлень із досвіду роботи, а ще ж - детальні звіти про реалізацію ідей, придбаних на минулорічному подібному заході в Криму, відвідання Веселинівської районної бібліотеки для дітей і дивовижний сюрприз-подарунок від господарів цьогорічного Ярмарку - екскурсія на страусину ферму "Саванна".
  


Херсонська делегація, між іншим, складалася не лише із працівників ХОБД - переможців внутрібібліотечного конкурсу інновацій, а й із 5 представників дитячих бібліотек області (Білозерської, Голопристанської, Каланчацької, Чаплинської та дитячого відділу Нововоронцовської ЦРБ) і завідуючих бібліотеками ТЛМ, ЗОШ №52 та бібліотекаря-методиста методкабінету при управлінні освіти Херсонської міської ради. 
Море вражень, теплих зустрічей, яскравих і креативних фахових напрацювань - у записниках та на "флешках" і, звичайно, численні фото повезли додому учасники Ярмарку. 
  

За роботою на Ярмарку.

У відділі обслуговування читачів-учнів 5-9 класів. Веселинівська РДБ.
  
Щиро вдячні миколаївським колегам - за зразкову організацію Ярмарку, приязну, щиру атмосферу, комфортні умови для роботи й відпочинку і надихаючі фахові ідеї!

Більше фото і  подробиць про Ярмарок - на веб-сайті господарів цьогорічного Ярмарку, за цим посиланням. 

Протокол Ярмарку (скачати).
  

Немає коментарів:

Дописати коментар