14 січня 2016

"Методичний" тиждень :)

Після різдвяних канікул поновилась активна робота з підвищення кваліфікації працівників шкільних бібліотек Херсону та у корпоративному проекті "Основи медіаосвіти: бібліотечна складова". 
Сьогодні жваві обговорення майбутніх сценаріїв бібліотечних занять у бібліотеці ім. Дніпрової Чайки провели окремі підгрупи із Суворовського та Комсомольського районів. Відбулося і чергове, четверте за рахунком у цьому навчальному році, заняття-тренінг за курсом "ІКТ для шкільної бібліотеки".
До речі, протягом грудня шкільні бібліотекарі міста устигли провести ще й порайонні методичні об'єднання, під час яких проаналізували стан та перспективи розвитку бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів, обмінялись новинками із власних скарбничок досвіду.
Підсумки цієї роботи були обговорені на міжвідомчій методичній нараді напередодні, 12 січня. Участь у ній взяли Стойчева Ірина Богданівна, головний спеціаліст управління освіти Херсонської міської ради, бібліотекарі-куратори, які координують ШБ у кожному з адміністративних районів міста, та Бардашевська Анна Іванівна, директор ОБД ім. Дніпрової Чайки, і фахівці обласної бібліотеки для дітей. На нараді була обговорена також і програма наступного планового загальноміського семінару, запланованого на 21 січня, а також більш віддалені перспективні завдання нашої спільної діяльності.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар