24 травня 2017

Визначені переможці обласного конкурсу веб-проектів дитячих і шкільних бібліотек

23 травня у обласній бібліотеці ім. Дніпрової Чайки працювало журі обласного конкурсу веб-проектів бібліотек Херсонської області, що обслуговують дітей.
 
Такий конкурс відбувся вперше, а подані на участь у ньому заявки (26 від 21 бібліотеки) продемонстрували стрімкий розвиток ІКТ-навичок наших колег, розуміння ролі веб-присутності бібліотек як для формування їхнього іміджу сучасних інформаційних центрів, так і для налагодження доступу до бібліотеки її користувачам у цілодобовому режимі, зворотного зв'язку, професійної комунікації з колегами.
Журі визначило переможців та лауреатів у всіх конкурсних категоріях - сайтів/блогів дитячих бібліотек, шкільних бібліотек, сторінок та груп бібліотек у соцмережах, публічних бібліотек, що обслуговують дітей.
Оголошення і нагородження переможців відбудеться 1 червня - під час обласного фестивалю бібліотечних волонтерських бригад "КsVolonterFest-2017. Сходинка п'ята". 
Чекаємо учасників конкурсу веб-проектів цього дня о 9:30 - свято відбудеться в актовій залі Херсонської дитячої музичної школи №1, що знаходиться поруч із бібліотекою імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар