Переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули – 2024» визначено!

Дорогі друзі, раді повідомити вам, що 21 серпня в онлайн форматі відбулося визначення переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули 2024».
Читаючи роботи цьогорічних конкурсантів, журі вкотре переконалось у тому, що наша Херсонщина – край справжніх талантів, а бібліотечне літо завжди щедре на творчі здобутки обдарованої молоді.
Цього літа юні літератори з таврійського краю надіслали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки з позначкою «на Конкурс» 31 оригінальну роботу у жанрах «поезія», «проза» і навіть «драматургія», а самі змагання відбулися у таких 7-ми номінаціях, визначених Положенням про Конкурс: «Знайомтеся –це ми!», «Моя Україна: з вірою у Перемогу», «Природа – джерело натхнення та краси», «І в кожному із нас уже живе філософ!», «Моя майбутня професія», «Безмежний світ моєї уяви», «Далі буде»? Ні, «далі» – вже є!»…
У Конкурсі взяли участь діти у 2-х вікових категоріях: читачі-учні (вихованці) 11-13 років і читачі-учні (вихованці) 14-18 років.
Оригінальність, літературна майстерність, авторський стиль, розкриття теми – ці та інші критерії враховувались членами журі при оцінюванні робіт, а перемогли, звісно, найкращі!
Роботи переможців обласного етапу Конкурсу зовсім скоро будуть надіслані до Національної бібліотеки України для дітей на розгляд Головного журі для участі у всеукраїнському етапі Конкурсу.
Щиро дякуємо всім учасникам за участь, бажаємо творчого натхнення, наснаги та перемоги, а також запрошуємо до участі у наступних літературних конкурсах, адже попереду їх чимало.
   

Коментарі

  1. Вітання переможцям обласного туру! Нехай нашим талановитим юним письменникам щастить і на рівні національному! Сподіваємось прочитати ваші оповідання й вірші в цьогорічній збірці Конкурсу.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Дякуємо за Ваш коментар!

Популярні дописи з цього блогу

Культура історичної пам'яті в Україні: аспекти бібліотечної роботи на НПК кроссекторального проєкту

Фотоконкурс «Вікі любить пам’ятки» запрошує до участі

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття»