18 січня 2014

Фотоконкурс «map-Ukraine Шевченкіана»

Національна бібліотека України для дітей оголошує конкурс до 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка. Вік учасників та місце проживання не обмежуються!

Умови фотоконкурсу:
1. Знайдіть у своєму місті, містечку, селищі місця, пов’язані з Тарасом Шевченко (це може бути вулиця, пам’ятник, музей, картина на вернісажі, книга на виставці у бібліотеці, рекламний плакат та таке інше).
2. Сфотографуйтеся поруч або на тлі, так, щоб на фото було видно табличку з назвою вулиці, пам’ятник, книгу, картину.
3. Надішліть фото в електронному вигляді на вибір:

· На адресу бібліотеки library@chl.kiev.ua, вказавши в темі листа: На фотоконкурс «map-Ukraine Шевченкіана»
· На сторінку «Національна бібліотека України для дітей» в Контакті· На сторінку «Національна бібліотека України для дітей» у Фейсбуці

Підпис під фото обов’язково має містити геолокацію, тобто назву населеного пункту, в якому зроблено фото, а також цікаву назву фотографії. 
Бажано надати до фото якусь історію про те, як і де було зроблено знімок. Наприклад: «Мої Львівські зустрічі з Шевченком. Влітку я їздив на екскурсію до Львова. В центрі міста побачив незвичайний пам’ятник Тарасу Шевченку, біля якого усі фотографувалися. Я теж це зробив».


Підведення підсумків конкурсу буде приурочене до святкування 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Джерело: сайт Національної бібліотеки України для дітей, http://www.chl.kiev.ua/default.aspx?id=6407 Там же читайте подробиці про конкурс та його умови.

Завантажити умови: файли doc,    pdf.
  

P.S. Підведено підсумки і оголошено переможців конкурсу - читайте на сайті НБУ для дітей:
http://www.chl.kiev.ua/default.aspx?id=6577
  
Серед переможців є і херсонці! Вітаємо:
  
У номінації «Шевченко в школі, в житті…»:
1. Свято, присвячене 200 річчю з дня народження Т.Г.Шевченка у школі №1 м. Херсона – 694 голоси: 


3. Коли до мене смуток завітає – візьму до рук Шевченковий «Кобзар»… Шевченківський куточок у СЗОШ № 2. М. Каховка, Херсонська область – 240 голосів:

                           
У номінації «Бібліотеки і Шевченко»:
  
3. «Мова Українська – то Шевченка слово». Виконуємо поетові заповіти: Не одцурайтеся своєї мови ні в тихі дні,ні в дні громові, ні в дні підступно мовчазні… 
Каховська районна бібліотека для дітей, святковий захід до Міжнародного дня рідної мови. Херсонська область – 109 голосів.

Немає коментарів:

Дописати коментар