20 червня 2014

"БібліоКре@тив-2014" на Полтавщині завершився

Сьогодні херсонська делегація повернулась із Полтави, з виїзного 5-го Південноукраїнського ярмарку бібліотечних інновацій "БібліоКре@тив-2014", що відбувся 18-19 червня у Полтавській області, на базі обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного, якою керує нині Лариса Іванівна Митрофанова. 
У складі нашої делегації, за традицією, - і працівники бібліотеки імені Дніпрової Чайки, очолювані директором Анною Іванівною Бардашевською, і представники районних дитячих бібліотек (цього разу - Скадовської та Цюрупинської), і шкільні бібліотекарі.
Ще у потягу ми зустрілися з колегами із Миколаївської області, що представляли обласну бібліотеку ім. В. Лягіна, із директором бібліотеки Тетяною Анатоліївною Жайворонок на чолі, районні дитячі книгозбірні, а також Миколаївську науково-педагогічну бібліотеку, в особі її директора Тетяни Іванівни Роскіної.

  
На Ярмарок до Полтави прибули й шановні гості зі столиці - Лариса Степанівна Нікіфоренко, начальник управління Міністерства культури України, Алла Іванівна Гордієнко, генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, провідні фахівці НБУ для дітей, головний редактор журналу "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр" Лідія Андріївна Поперечна.
      




Більш детальний репортаж із Ярмарку, його програма, а також усі звіти про реалізацію ідей, "придбаних" на "БібліоКре@тиві-2013" у Херсоні, й усі нові ідеї, що презентувалися й "продавалися" 18-19 червня на гостинній полтавській землі, з'являться днями у ярмарковому блозі.
Скажу лише, що враження - незабутні! - і від професійної програми, включно з відвідинами шести бібліотек у місті й у районах Полтавщини, і від програми культурної, що включала відвідання славетної Гоголівської Диканьки й музею Миколи Васильовича, музею Івана Петровича Котляревського, Полтавського краєзнавчого музею... 
    



    
Гостинність наших полтавських колег - неперевершена!!, а до Херсону ми повернулися із "багажем" чудових інновацій, які впроваджуватимемо протягом наступного року.
І ще одна важлива новина - шостому Ярмарку бути, і відбудеться він у 2015 році на бібліотечній Миколаївщині.

  
Дивіться і читайте також:
http://www.misto-tv.poltava.ua/news/17119/ - полтавська телестудія "Місто"
http://photo.ukrinform.ua/ukr/current/photo.php?id=630249 - "Укрінформ фото"

Немає коментарів:

Дописати коментар