01 червня 2014

Увімкни літо: святкове перезавантаження

1 червня, Міжнародний день захисту дітей, – незмінна дата старту програми літніх читань «Канікули з книгою» на Херсонщині.
За доброю традицією щорічно саме цього дня Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки бібліотека зустрічає дітей особливими святковими програмами: ігровими, розважальними, конкурсними, креативними за формою та змістом. Цьогорічна програма отримала назву «Увімкни літо: святкове перезавантаження».
Свято розпочалося о 10-30 в рожевій залі бібліотеки ім. Дніпрової Чайки церемонією нагородження дипломами та солодкими подарунками учасників проекту «Святковий веб-квест 30.09», а також незвичайною відеопрезентацією Програми літніх читань-2014 від Балакучого Тома та його друзів.

О 13-00 відбулася зустріч з Наталею Осипчук - українською письменницею, прозаїком, публіцистом, драматургом, яка спеціально завітала цього дня з Києва до маленьких читачів нашого міста. Разом з гостею вони поринули в Чарівну Країну казок, незвичайних пригод та дивовижних подорожей.  


А о 15-00 дорослих читачів нашої бібліотеки чекає інтерактивне інтерв’ю з пані Наталею на дві дії «Сумочка творчої Пані».

На жаль, через зливові дощі довелося скасувати "Бібліогалявину" у міському парку. Та не будемо сумувати з цього приводу. Книжкове літо ще тільки розпочалося!

Прес-реліз святкового дня.

Більше інформації - у блозі новин та у Фейсбуку.

Немає коментарів:

Дописати коментар