04 листопада 2014

"Ігри патріотів Херсонщини" здобувають офіційну підтримку

Інформаційне повідомлення про ініціативу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки щодо проведення обласного турніру «Ігри патріотів Херсонщини» з'явилося на офіційному сайті обласної державної адміністрації (http://www.oda.kherson.ua/). Мова йде про підтримку цієї ініціативи з боку ОДА, про що сказав і радник голови облдержадміністрації Руслан Панчишин під час робочого візиту до закладу, який відбувся сьогодні. 
  
Фото  із Facebook: https://www.facebook.com/hersonskaya.oga/posts/313010282224042
Під час візиту радник голови ОДА оглянув бібліотеку, ознайомився з її діяльністю та поцікавився нагальними потребами закладу.

Гість завітав до бібліотеки не з порожніми руками: вручив цінний подарунок для фонду бібліотеки - масштабне видання «Книга пам’яті жертв Голодомору в Україні».

Сьогоднішнім сучасним рівнем обслуговування користувачів, із широким спектром 
послуг - і традиційних, і новітніх ("комп'ютеризованих" та "інформатизованих"), - багато в чому бібліотека завдячує власній  фандрейзинговій діяльності та залученню грантових коштів.
Тож Руслан Панчишин зазначив, що заклади такого рівня є показовими для міста та області, тому їхні ідеї та проекти необхідно підтримувати. Директор книгозбірні Анна Бардашевська, в свою чергу, подякувала раднику голови облдержадміністрації за візит та подарувала на згадку про цю зустріч власні видання бібліотеки - книжку-іграшку "Бібліотека для генерації Google"та збірку публікацій із досвіду роботи бібліотеки. 

* У пості використана інформація та фото з офіційних сторінок Херсонської ОДА:http://www.oda.kherson.ua/, https://www.facebook.com/hersonskaya.oga
   

Немає коментарів:

Дописати коментар