29 листопада 2014

"Світ дитинства, захищений правом"

1 грудня 2014 року на Херсонщині стартує обласний конкурс на кращий правовий захід "Світ дитинства, захищений правом".

Це вже третій конкурс подібний конкурс, до участі в якому запрошуються вчителі, соціальні працівники. бібліотекарі, співробітники правоохоронних органів та юристи. (Два попередні - "Правові орієнтири"- 2010-2011, "Права людини починаються з прав дитини" - 2012-2013)

Мета конкурсу - активізація правовиховної та правопросвітницької роботи з дітьми і підлітками, збагачення тематики та форм здійснення такої діяльності, удосконалення професійної майстероності, виховання у молоді поваги до права і закону, формування активної громадянської позиції та розуміння важливості розбудови правової держави і громадянського суспільства.

Цього разу фахове творче змагання відбуватиметься за спільним наказом Головного управління юстиції у Херсонській області, управління культури облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, служби у справах дітей облдержадміністрації від 19 листопада 2014 року №558/123/509/3 (зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Херсонській області 20.11.2014, №69/1520). 

Наказ та Положення про конкурс:
http://kidrights.kherson.ua/pdf/pravo_nakaz_polozhennya_konkurs_2014-2015.pdf

Безпосередьо організацію конкурсу здійснюють Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки, районні / міськрайонні управління юстиції Херсонської області, структурні підрозділи РДА та міських рад (за згодою) з питань культури, освіти, служби у справах дітей, бібліотеки Херсонської області (за згодою).
    

Немає коментарів:

Дописати коментар