26 листопада 2015

Всеукраїнський вебінар "Виховуємо громадянина - патріота України"

Сьогодні відбувся Всеукраїнський вебінар для методистів з бібліотечних фондів обласних управлінь освіти і науки, фахівців інститутів післядипломної педагогічної освіти, методистів науково-методичних центрів та бібліотекарів "Виховуємо громадянина - патріота України", організований МОН України спільно з НАПН України .
Безпосередні організатори вебінару - Інститут модернізації змісту освіти та Державна науково-педагогічна бібліотека ім.В.О.Сухомлинського.
Методичні центри з питань роботи шкільних бібліотек Херсонської області організували підключення до вебінару в бібліотеці ім. Дніпрової Чайки, запросивши до участі і працівників шкільних бібліотек міста.

Тож колеги могли не лише слухати виступи, стежити за обговоренням у чаті, а й підняти гострі проблеми, обмінятись думками та досвідом у безпосередньому спілкуванні.

Головна тема вебінару була розкрита з точки зору завдань, які стоять нині перед школою та шкільною бібліотекою щодо докорінної перебудови системи національно-патріотичного виховання, доступних нині та створюваних ресурсів, потенціалу, а також у ракурсі вже наявних напрацювань, продемонстрованих у огляді за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

Матеріали, згідно з обіцянкою організаторів, будуть розміщені на сайті Інституту, - а саме: відеозапис вебінару та презентації, які спікери підготували до своїх виступів. Щойно з'являться - ми також розмістимо в цьому дописі прямі посилання.  

Немає коментарів:

Дописати коментар