24 листопада 2015

Всеукраїнська науково-практична конференція «Бібліотеки для дітей в контексті культурно-історичного розвитку України»


У Всесвітній день дитини – 20 листопада 2015 року – Національна бібліотека України для дітей за сприяння Міністерства культури України та у партнерстві з Київським національним університетом культури і мистецтв, Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей для дітей провела Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Бібліотеки для дітей в контексті культурно-історичного розвитку України».


Конференцію відкрила А. І. Гордієнко – генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, заслужений працівник культури України. Учасників привітали народний депутат України, засновник Фонду «Рідна країна», доктор політичних наук – Томенко М. В., голова Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), голова наглядової ради Національної бібліотеки України для дітей, Герой України, доктор філософії в галузі політології – Червонописький С. В., генеральний директор Київської обласної бібліотеки для дітей, президент Української асоціації працівників бібліотек для дітей, кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України – Зніщенко М. П., засновник та багаторічний директор НБУ для дітей, Герой України – Кобзаренко А. С.
На конференції відбулася презентація колективної монографії Національної бібліотеки України для дітей «Історія розвитку бібліотек України для дітей (кінець XIX-XX ст.)»,

були ухвалені Рекомендації.

      
Детально про Конференцію читайте на сайті НБУ для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар