18 листопада 2015

"Ігри патріотів Херсонщини": завтра - фінал!

19 листопада, у переддень Всесвітнього дня дитини і Дня гідності та свободи, відбудуться фінальні змагання і церемонія нагородження переможців обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини».
Паралельно зі змаганням школярів відбудеться і професійна програма, зокрема тренінг з інноваційних методик правового виховання та круглий стіл "Національно-патріотичне і правове виховання дітей та підлітків: виклики часу. Презентація інноваційних методик, обмін досвідом".
Мета – ознайомлення з інноваційними методиками в національно-патріотичному та правовому вихованні школярів, напрацюваннями педагогічних і бібліотечних працівників Херсонської області у світлі завдань, визначених у Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та затверджених у пакеті з нею документів.

До участі в круглому столі запрошені фахівці галузі права, науковці, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів та працівники бібліотек для дітей і шкільних бібліотек Херсонської області.
Безпосередньо на базі обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки буде проведена тренінгова програма. Працівники дитячих бібліотек області обговорять також професійні плани на наступниий, 2016-й рік.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар