18 жовтня 2013

На фахових курсах у Миколаєві

Сьогодні фахівці Херсонської ОБД мали нагоду, на запрошення колег, взяти участь у обласних курсах підвищення кваліфікації працівників районних бібліотек для дітей Миколаївської області, які проходять на базі Миколаївської ОБД ім. В. Лягіна.
Тема курсів: "Бібліотека як складова дитячого та молодіжного соціокультурного середовища: організація та методика роботи бібліотек з дітьми".
Теми прочитаних лекцій: "Формування позитивного іміджу дитячої бібліотеки" та "Стилістика спілкування з сучасною дитиною-читачем у програмах та проектах підтримки дитячого читання".
Повернулись, як і завжди із таких професійних поїздок, із враженнями від побачених новинок та цікавинок. Деякі з них потрапили і в об'єктив фотоапарата:


 Історію традиційного національного українського вбрання можна не лише дослідити, а на себе "приміряти"! 




 Любите читати? А чому б не спробувати і власну історію створити! Відчути себе письменником закликає і виставка на абонементі 5-9 класів, і ось цей її "експонат" - об'ємна книжка-макет - із зверненням до читачів, прикладом зачину історії та рекламою веб-ресурсів бібліотеки - її сайту та блогів. 

А далі, здається, коментарі не потрібні:)







На згадку - фото з директором обласної бібліотеки для дітей ім. В. Лягіна Тетяною Анатоліївною Жайворонок  та директором обласного центру підвищення кваліфікації працівників культури Тетяною Євгенівною Чернявською. 

Немає коментарів:

Дописати коментар