22 травня 2014

Наближається випускний у "Бізнес-школі онлайн"

У 2013-2014 навчальному році Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки спільно із кредитною спілкою «Народна довіра» реалізувала обласний проект економічної та фінансової просвіти школярів «Бізнес-школа «Мільйон – це просто» онлайн», підтриманий Департаментом освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

До навчання у проекті організатори залучили старшокласників із п'яти районних центрів Херсонщини - Голої Пристані, Каланчака, Каховки, Скадовська, Чаплинки та міста Нова Каховка.

Протягом навчального року відбулося кілька виїзних занять у кожному районі, спільне виїзне заняття в Херсоні, а решта матеріалу викладалася за допомогою скайп-конференцій та вебінарів.

Юні "бізнесмени" придумали оригінальні підприємницькі ідеї, перспективні для їхніх районів, на основі яких в підсумку склали власні бізнес-проекти та інвестиційні плани для успішної їх реалізації. Всі учнівські роботи було подано на конкурс, з яких журі відібрало шість кращих.

28 травня об 11.00 на базі історико-розважального комплексу «Зелені хутори Таврії» відбудеться фінальне свято – бізнес-перегони «На старт за мільйоном». Шість фіналістів захищатимуть перед авторитетним компетентним журі власні бізнес-проекти! Хто з них стане переможцем та отримає головний приз – планшет? До речі, всі юні бізнесмени - учасники святкового фіналу візьмуть участь у пошуково-пізнавально-пригодницькому квесті.
  


Організаційні документи:
                                        

Немає коментарів:

Дописати коментар