01 липня 2014

Ярмаркові ідеї - у практику бібліотек-"покупців"!

25 червня у бібліотеці ім. Дніпрової Чайки учасники "БібліоКре@тиву" в Полтаві звітували про поїздку і презентували усьому колективу "придбані" на Ярмарку інновації.

 

Цього разу це чотири суперові ідеї наших сусідів-миколаївців та глибока за змістом і виховним потенціалом ідея полтавських колег:
Театралізоване свято-ювілей «Сніговій Королеві -170»,
або Мудрі уроки казки.
  
  
   
Із цими та рештою виставлених "на продаж" ідеями, а також презентаціями здобутків бібліотек у минулому сезоні у форматі "Успіх року" вже можна ознайомитись у розділі "Банк інновацій" ярмаркового блогу, а зі звітами усіх трьох областей-учасниць - на сторінці бібліотеки-господаря цьогорічної фахової зустрічі - Полтавської ОБД ім. Панаса Мирного.
Запрошуємо і колег із районних бібліотек для дітей обирати ідеї для впровадження - адже протокол Ярмарку до кінця літа ще відкритий для доповнення списку "покупців" із числа усіх дитячих бібліотек у трьох областях, представлених на Ярмарку. 
І вже зараз складаємо план реалізації інновацій, якими щедро поділилися з нами колеги. Уявляєте, скільки цікавинок очікує наших читачів у новому сезоні?
 

Немає коментарів:

Дописати коментар