04 липня 2014

Бібліотуризм: молодь пропонує і реалізує

Стартував новий проект Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації "Бібліотечний туризм: пізнай Україну та її бібліотеки".
                                   

   
      Мета проекту: обмін досвідом між бібліотекарями України, популяризація бібліотек у суспільстві шляхом включення книгозбірень до туристичних маршрутів регіону.
Реалізація проекту передбачає створення мережі бібліотечних координаторів у різних містах України – членів МС УБА, які будуть допомагати в організації найоптимальнішого, найцікавішого бібліотечно-туристичного маршруту у своєму місті як для групи "бібліотуристів", так і для індивідуального візиту.
Крім допомоги у виборі цікавого маршруту містом, бібліотечні координатори допомагатимуть бажаючим з вибором місця проживання за потребами, допоможуть з квитками, порадять заклади харчування та підкажуть найцікавіші місця для відвідування.

Контакти координаторів по містах шукайте на сайті проекту в розділі "Координатори". Якщо ж Ви самі хочете стати таким координатором у Вашому місті або надати цікаву інформацію про свої бібліотеки для опублікування, звертайтесь за контактами, наданими у розділі "Про проект".
Ознайомитись з найцікавішими бібліотеками України можна в розділі "Бібліотеки України". Також дивіться розміщення бібліотек з бібліотечно-туристичного маршруту на "Бібліотечній карті".
Щоб долучити свою бібліотеку до бібліотечно-туристичного маршруту, слід звернутися до відповідного координатора.


   

Немає коментарів:

Дописати коментар