30 вересня 2014

Післямова до свята

Бібліотекарі - стомлені, але задоволені: все вдалося! Усі анонсовані зустрічі відбулися, уроки читання й життєвої мудрості від цьогорішніх гостей були навдивовижу різноманітними, як і самі гості: тележурналіст - і параолімпійська чемпіонка, творча родина - і мер нашого міста, успішний підприємець та фінансист - і спортсмен з незвичайного для нашої країни виду спорту (американський футбол!), директор музею, з унікальною розповіддю про унікальну людину, нашу землячку Ольгу Скороходову...








Були й офіційні привітання та нагородження, які супроводжували зовсім не офіційні, а щирі й теплі слова:



     
Щиро - хотілося устигнути скрізь, і нізвідки не хотілося йти, аж доки зустріч не завершиться. 
Мовчу вже про оригінальні сценарії кожного заходу, абсолютно різні, авторські, та про "червону лінію" сьогоднішнього дня - інтерактив, продиктований формою святкового дня - пошук схованого заздалегідь невеличкого "скарбу", який, знайдений, перетворювався на пам'ятний сувенір для гостей і учасників усіх зустрічей (книжки й промоційні матеріали бібліотеки Дніпрової Чайки). І про те, що заходам у бібліотеці передувала низка зустрічей, що відбулися "на виїзді" - у школах Херсону. 
А ще ж відбулися два скайп-мости волонтерських бригад бібліотеки Дніпрової Чайки та Новокаховської міської бібліотеки для дітей і Голопристанської районної дитячої бібліотеки.

Вже завтра у блозі новин бібліотеки ряснітиме розповідями про кожну зустріч, про кожного із гостей, що давали сьогодні свої Відкриті уроки читання...
А сьогодні - перші фотовраження вже опубліковані на сторінках бібліотеки у соціальних мережах, у Фейсбуку та ВКонтакте.

Методична служба зробила спробу уперше провести сьогодні відеконференцію у Google+ з колегами із районних бібліотек для дітей - у режимі інформаційної естафети. Як для першої спроби досить вдало :), хоч і не без технічних проблем (не з усіма бібліотеками, що зголосилися до участі, вдалося встановити зв'язок). Проте результату, що мали на меті, досягли: і з колегами поспілкувалися святкового дня, і новий канал онлайнового спілкування освоїли.

    
І насамкінець: сьогодні ж отримали лист із результатами конкурсу буктрейлерів, організованого УБА та видавництвом "Час майстів". 
У число 12-ти відзначених потрапили й кілька роликів наших колег. 
Не стану їх називати, адже інтрига ще зберігається :). Цитую лист:

"Серед цих 12 конкурсантів на сайті та соціальних сторінках видавництва «Час МАЙСТРІВ» оголошено голосування за приз глядацьких симпатій. Переможець отримає комплект книг на значну суму від видавництва. Долучайтеся до голосування:https://vk.com/izdatelstvomk ..."  

Немає коментарів:

Дописати коментар