26 лютого 2016

Розширена колегія обласного управління культури

Розширена колегія управління культури облдержадміністрації, що відбулася сьогодні, затвердила план роботи на 2016 рік, заслухала звіт про виконання "Програми розвитку культури і духовності у Херсонській області на 2013-2017 роки" за минулий рік (повний текст звіту розміщений на сайті управління культури) та обговорила низку актуальних питань у діяльності закладів культури області.
У колегії взяла участь Валентина Іванівна Січова, перший заступник голови обласної державної адміністрації, що виконує нині обов'язки очільника ОДА. Вона закликала учасників зібрання - керівників галузі культури Херсонщини - не думати про нездоланність важких проблем, які дійсно існують, а шукати шляхи й можливості для їх подолання.
Начальник управління культури Світлана Віталіївна Думинська презентувала ключові заходи 2016 року, наголосивши, що усі вони підпорядковуватимуться головній даті 2016-го - 25-річчю Незалежності України; зосередила увагу на перспективах організації виїзних заходів у районах області, із тим, щоб провідні мистецькі колективи області змогли продемонструвати свою творчість мешканцям краю, і насамперед - віддалених районів.
Анна Іванівна Бардашевська, директор обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки, поінформувала учасників колегії про особливості проведення цьогорічного ІІ обласного фестивалю виконавської майстерності "Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви".
***
Презентація до виступу:
 

Немає коментарів:

Дописати коментар