26 липня 2021

Книги для фондів бібліотек територіальних громад області

Наприкінці червня голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко провів робочу нараду з керівниками обласних бібліотек для дітей і юнацтва з питань розвитку обласних книгозбірень та можливостей використання їх потенціалу й ресурсів в інтересах територіальних громад нашої області.
На виконання ухвалених за підсумками наради рішень КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради запропонувала територіальним громадам області скористатись ресурсами, накопиченими у обмінно-резервному фонді обласної дитячої книгозбірні для оновлення й поповнення фондів бібліотек, що працюють у їхніх громадах.
У добірках – сучасні видання творів українських авторів для дітей та підлітків, а також власні видання обласної бібліотеки для дітей (збірники дитячої творчості, настільні ігри тощо).
Протягом липня на отримання книжкових добірок надійшов запит із 11 громад області, а сьогодні одразу 22 бібліотеки скористалась нагодою отримати літературу для своїх бібліотечних фондів.



Передача книжок із бібліотеки імені Дніпрової Чайки до публічних бібліотек області триватиме до кінця липня і поновиться після серпневої перерви, - для тих бібліотек, що не встигли подати свої заявки у першій сесії.

Немає коментарів:

Дописати коментар