10 травня 2022

«Мамо, я бачу війну» - проєкт підтримки дітей України

Майже 3000 дитячих малюнків про російську агресію в Україні вже опубліковані на сторінці  проєкту «Мамо, я бачу війну» - https://momiseewar.com/

"Ми створюємо найбільший і найцінніший у світі маніфест-колаж із дитячих малюнків про війну в Україні, який залишиться назавжди в мережі Інтернет за допомогою  технології NFT. Фотоколаж буде виставлений на міжнародний благодійний цифровий NFT- аукціон. Кошти від нього будуть перераховані у фонд гуманітарної допомоги дітям, які постраждали від війни! Ми публікуємо дитячі малюнки на офіційних каналах проєкту в Facebook, Telegram, Instagram та Twitter", - інформують ініціатори проєкту. 

Команда проєкту звертається до батьків в Україні та всьому світі із закликом сфотографувати малюнки своїх дітей та надіслати їх тематичний малюнок дитини та надіслати їх, заповнивши гугл форму українською мовою: http://form.momiseewar.com/ua або ж через чат-бот Telegram https://t.me/momiseewar_bot. Для створення маніфест-колажу потрібні тисячі малюнків від дітей з України і з усього світу.  

"Діти стали свідками військової агресії Росії в Україні, але, попри все, навіть у воєнний час, вони продовжують творити, мріяти про мир. Діти відчувають щирі, непідробні емоції та переносять їх на папір. А справа дорослих – донести їхні меседжі! Увесь світ повинен знати, які мужні й сильні духом діти України", - стверджують організатори проєкту.

Проєкт реалізується ГО “Лабораторія первинного розміщення токенів. Україна”, Українським фондом стартапів, агенцією публічних комунікацій Perfect PR, ГО “Меморіал імені Василя Стуса”, Навчально-науковим інститутом права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також Міністерством культури та інформаційної політики України.

Немає коментарів:

Дописати коментар