30 червня 2013

Голопристанські враження учасників Ярмарку

26 червня учасники Ярмарку інновацій "Бібліокре@тив-2013" не лише вдало завершили "купівлю-продаж" новацій, ознайомились із ексклюзивними проектами та професійними успіхами, здобутими бібліотеками-учасницями у міжярмарковий період, а й відвідали Голу Пристань - одне з найцікавіших міст Херсонщини, центр зеленого туризму й фестивального життя у нашій області. У цій поїздці дитячі й шкільні бібліотекарі, що після пленарного засідання працювали у секціях паралельно, знову об'єдналися.
Найяскравіше "туристичне" враження - екскурсія по набережній Голої Пристані, яку провів для учасників Ярмарку міський голова Анатолій Петрович Негра (на фото у центрі). 


  
Наших колег привітали та супроводжували також начальник відділу культури Голопристанської РДА О. В. Олексюк, директор районної ЦБС та колеги із районної дитячої бібліотеки. 
Вдало "поярмаркувавши" у перший день заходу (і про реалізацію придбаних минулого року інновацій відзвітували, і новий власний "товар" "продали" :), С. О. Карабач і С. А. Ярова приділили час неформальному спілкуванню з колегами - учасниками Міжрегіонального ярмарку.

Немає коментарів:

Дописати коментар