14 червня 2013

Програма "Вікно в Америку": всі WOA-центри в українських книгозбірнях - на одному сайті!

Створено спільний сайт інформаційних центрів, що працюють у бібліотеках України:
Центри "Вікно в Америку" відкриті з метою надання актуальної інформації про США та поповнення фондів бібліотек англомовними виданнями. Їхня місія полягає в сприянні взаєморозумінню між США та Україною, - перш за все засобами, притаманними бібліотечній роботі: шляхом надання інформації про Сполучені Штати, історію, уряд, суспільство та цінності американців - із книг, періодики, медійних документів, а також завдяки забезпеченню доступу до ресурсів Інтернету. Вони також інформують про американські програми допомоги та обміну. Мережу інформаційних центрів у різних регіонах України підтримує Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Києві . До цієї мережі входять Центр інформаційних ресурсів Посольства США та Американська бібліотека в Києві, а також 26 центрів "Вікно в Америку" в різних областях України, включно із 5 центрами "Вікно в Америку для майбутніх лідерів", - серед яких і Центр, що працює в нашій бібліотеці, а саме - у секторі документів іноземними мовами. Центри "Вікно в Америку" створені на основі партнерства між американським урядом та українськими обласними бібліотеками.
Користувачі нашої бібліотеки та постійні відвідувачі наших веб-проектів добре знають сторінку проекту "Вікно в Америку для майбутніх лідерів", представництво Центру у Facebook - https://www.facebook.com/KhersonWindowOnAmericaCenter .
Відтепер дізнатися новини нашого "віконечка", переглянути фотогалерею можна буде і за новою адресою:  http://www.woa-ua.org/u47/ (або ж: http://woa.kiev.ua/u47/ ). І не лише нашого! Адже цей новий веб-проект покликаний об'єднати інформацію про діяльність усієї мережі інформаційних центрів - кожен із них має на цьому порталі свій розділ! Пізнавайте Америку, дізнайтесь більше про роботу центрів "Вікно в Америку" в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар