04 червня 2015

Як важливо бути... Тетяною :)

Сьогодні оголошені підсумки конкурсу серед працівників шкільних бібліотек Херсона на участь у Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій, який приймають цього року колеги з Миколаєва. 

Перше запрошення на Ярмарок отримала Тетяна Миколаївна Єжова - завідуюча бібліотекою Академічного ліцею ім. О.В.Мішукова при Херсонському державному університеті.

Другий "квиток" на Ярмарок здобула - якраз за підсумками конкурсу - Тетяна Веніамінівна Бубнова - бібліотекар ЗОШ І-ІІІ ст. №55.
А третя учасниця - завідуюча бібліотечно-інформаційним центром НВК "Школа гуманітарної праці" Херсонської обласної ради Тетяна Володимирівна Лихожон, яка сьогодні продемонструвала чудову авторську розробку бібліотечного медіауроку у жанрі "бібліозанурення", що викликала справжнє захоплення. 

Напевно, ім'я "Тетяна" - знакове для цьогорічного Ярмарку: адже наші три Тетяни з Херсону їдуть на професійні гостини до Тетяни Анатоліївни Жайворонок, директора Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.Лягіна (саме ця бібліотека - головний організатор "БібліоКре@тиву-2015") та Тетяни Іванівни Роскіної, директора науково-педагогічної бібліотеки м.Миколаєва, співорганізатора та керівника секції шкільних бібліотек. 

Немає коментарів:

Дописати коментар