07 березня 2013

Бібліотечний автобан: «З ІТ на ТИ»-2

Бібліотечний автобан: Він повертається! «З ІТ на ТИ»-2: Другий Всеукраїнський конкурс для бібліотекарів
  
Увага! Конкурс триває лише один день! - 11 березня

Цитуємо:
   
" На найспритніших учасників чекають призи:  сучасні планшети для золотого та срібного призерів і пристрій для читання електронних книжок для бронзового.  Усіх учасників конкурсу буде запрошено до участі у програмах професійного розвитку, пов’язаних із використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, які незабаром розпочнуться у рамках програми «Бібліоміст».  


Взяти участь у конкурсі «З ІТ на ТИ» можуть усі працівники бібліотек України незалежно від типу і форми власності бібліотеки, в якій вони працюють, безвідносно до їхньої професійної категорії, статі, віку, політичних і релігійних переконань.

Порядок організації та проведення конкурсу.


1.  11 березня 2013 р. о 12:00 на блозі програми «Бібліоміст» «Бібліотечний автобан», на блозі «Пан Бібліотекар» та на сторінках друзів-партнерів (з незначним запізненням) буде опубліковано список запитань й електронна адреса, на яку учасникам слід надсилати відповіді

2.    Відповіді на запитання приймаються до 18:00 11 березня 2013 р.  Кожен, хто надіслав відповідь, отримає підтвердження, що його лист-відповідь отримано. 

3.    Журі конкурсу оцінює відповіді учасників і визначає переможця.

Імена переможців буде оголошено на блозі програми «Бібліоміст» до 15 березня 2013 року." 

Немає коментарів:

Дописати коментар