10 березня 2013

"Херсонщина пам'ятає"

5 березня у обласній бібліотеці для дітей відбувся перегляд робіт, поданих на міський конкурс "Херсонщина пам'ятає" у номінації "Презентація" (мультимедійні та відеороботи).
Конкурс проводиться під егідою управління освіти Херсонської міської ради за ініціативою та за сприяння депутата обласної ради, директора НВК "Школа гуманітарної праці" Херсонської обласної ради Артема Олександровича Кияновського.
Цього року на конкурс були представлені 24 творчі проекти, автори яких - понад три десятки херсонських школярів різного віку - від п'ятикласників до випускників. До речі, деякі з них беруть участь у конкурсі вже не вперше.
Результати конкурсу будуть оголошені 13 березня - у День визволення Херсону від німецько-фашистських окупантів, під час урочистостей - у  театрі ім. М. Куліша.
Невеличкий відеофрагмент, сподіваюсь, дозволить і вам відчути атмосферу конкурсу, серйозне і трепетне ставлення учасників конкурсу до воєнної теми, до людських доль, опалених війною.



Конкурсні роботи, відзначені у цій номінації, розміщені на веб-сайті бібліотеки і їх можна переглянути за цим посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар