14 серпня 2013

Усі інновації - за однією адресою

Згідно з рішенням, ухваленим за підсумками Південноукраїнського міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій 2013 року і зафіксованим у його протоколі, започатковано блог цього професійного заходу. 


За задумом, це має бути спільний проект трьох бібліотек-засновниць - Херсонської ОБД, Кримської республіканської установи "Бібліотека для дітей ім. В. Орлова" та Миколаївської ОБД ім. В. Лягіна. Кожна бібліотека має у проекті власну сторінку, - і тут можна буде знайти основні матеріали ярмарку, що відбувався на її базі: програму, прес-релізи, посилання на оглядові публікації та фоторепортажі у веб-сайтах, на сторінках у соціальних мережах тощо.
Рубрика "Банк інновацій" зосереджуватиме посилання безпосередньо на слайд-презетації, відеоролики, які автори ідей використовували під час презентації власних розробок, що пропонувалися "на продаж".
Окрема рубрика виділена для шкільних бібліотек - адже наші колеги із освітянської галузі виявили значний інтерес до ярмарку, а з 2013 року навіть започаткували в його рамках спеціальну секцію.
Адміністрування проекту, як планується, буде передаватися "по естафеті" від бібліотеки-господаря поточного Ярмарку до організатора наступного. Орієнтовний термін "передачі естафети" - за два місяці до початку наступного ярмарку. У 2014 році він, до речі, відбудеться в Криму і стане вже п'ятим. Що не кажіть, маленький ювілей :)

Немає коментарів:

Дописати коментар