22 серпня 2013

"Дитячі історії про найголовніше"

1 вересня - ключова дата у календарі всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Дитячі історії про найголовніше". Адже, згідно з положенням про творче змагання на найкращу історію, оформлену у книжку-саморобку, саме у програмі святкового Дня Знань - оголошення підсумків обласного етапу конкурсу. І саме зараз у районних бібліотеках нашої області завершується відбір кращих книжечок-саморобок, створених протягом літа юними читачами.
        
  
Кілька робіт із десятків, що вже надійшли на розгляд обласного журі.
Фото Херсонської ОБД


Ох і важка це справа - визначення переможців у конкурсах дитячої творчості!
Фото Каланчацької районної бібліотеки для дітей

3 коментарі:

  1. У конкурсі дитячої творчості приймало багато наших читачів, але за підсумками районного журі до обласного етапу надіслано 5 книжечок - саморобок. Хочу висловити подяку нашим бібліотекам-філіям (Новопавлівській,Олександрівській, Новокиївській) які разом зі своїми читачами активно включились до цього конкурсу.А членам обласного журі теж буде тяжко визначати переможців, тому, що всі дітки попрацювали на 12 балів. :)!

    ВідповістиВидалити
  2. Так, не хотіла б я бути в журі. В кожній роботі частинка кожної дитини. Тому й не люблю конкурси. Треба такі конкурси, щоб були одні тільки переможці.

    ВідповістиВидалити