27 серпня 2013

Про літні читання - у радіоефірі

Останні літні дні спливають миттєво, школярики вже складають портфелі... Настає час підвести підсумки і літнім читанням у бібліотеці. Перші офіційні підсумки та підрахунки будуть ближчої п'ятниці, але вже зараз можемо констатувати, що цьогорічна програма мала особливу підтримку місцевих радіоканалів. 
Окрім чи не щоденних анонсів різноманітних пропозицій наших відділів у випусках новин, інтерв'ю з бібліотекарями - організаторами програми, радіо "Таврія" дало в ефір ще й спеціальні випуски авторських програм радіожурналістки Ірини Рудої: "Однокласники" та "Крок у доросле життя". Запис останньої можна прослухати у подкасті бібліотеки на podcaster.org.ua, - за участі завідуючої сектором абонемента Наталії Кацарської та читачів бібліотеки. (Або ж прямо тут: http://www.library.kherson.ua/lito2014/radio_tavria_Kanikuly_z_knyhoju_2013.mp3)
Дякуємо, пані Ірино, Вам і Вашим колегам за чудові програми і постійну підтримку проектів бібліотеки, спрямованих на підтримку дитячого читання та організацію родинного дозвілля в бібліотеці.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар