26 лютого 2014

Тренінг для керівників освітянської галузі Херсонщини

25 лютого 2014 року відбувся другий тренінг у рамках проекту «Школи та бібліотеки майбутнього» (реалізується Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки у партнерстві з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту ОДА, за організаційно-фінансової підтримки Волонтера Корпусу Миру США). Цього разу у "зеленій залі" обласної бібліотеки для дітей зібралися керівники органів управління освітою РДА та міських рад з адміністративних центрів Херсонської області.

   
Мотивували учасників тренінгу до продуктивної роботи співорганізатори тренінговаої програми - директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Андрій Яценко; начальник управління державної служби в Херсонській області Головдержслужби України Ірина Гудим та директор ХОБД ім. Дніпрової Чайки Анна Бардашевська.
    

    
Аби набуті на тренінгу знання та навички не залишилися суто теоретичними, для його учасників підготували ще й огляд потенційних грантодавців - міжнародних і вітчизняних фондів, організацій, у переліку пріоритетів яких є підтримка освітніх проектів. Ольга Крижановська, заступник директора з організації бібліотечного обслуговування ХОБД, підготувала презентацію до огляду, продемонструвавши учасникам навчання веб-сторінки, що можуть стати джерелом інформації про конкурси та програми, потенційно цікаві освітянам та менеджерам галузі.
      
  
Учасниками наступного тренінгу у цій серії, запланованого на 5 березня, стануть працівники шкільних бібліотек області.
  
Про тренінг у ЗМІ:

Немає коментарів:

Дописати коментар