12 березня 2014

Навчання для вчителів

І не просто вчителів, а тих фахівців, яких часто називають "учителями вчителів" - для керівників методичних служб галузі освіти у районах та містах Херсонської області. Це навчання продовжило серію тренінгів, започатковано бібліотекою імені Дніпрової Чайки у співпраці та за організаційної підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА, а також Волонтера Корпусу Миру США. 
    
   
Його програма в загальному співпадала з програмою попередніх навчань, а саме, окрім власне тренінгу із написання проектів, спрямованих на залучення додаткового фінансування для реалізації креативних інноваційних ідей або ж вирішення нагальних суспільнозначущих проблем, включала також огляди потенційно цікавих для учасників навчання донорських програм, фундацій, програм обміну в галузі освіти і т. п., а також ресурсів, що є джерелом інформації про цікаві для наших учасників конкурси та проекти.
  

 
Окрім питань, безпосередньо пов'язаних із темою тренінгу, учасники навчання виявили зацікавлення і до запропонованої співробітниками бібліотеки екскурсії її залами та спеціалізованими центрами (адже багато хто побував цього дня у головній дитячій книгозбірні області уперше), і до питань, пов'язаних із участю шкільних бібліотек області у акціях та обласних проектах ювілейного року.


    

Немає коментарів:

Дописати коментар