28 березня 2014

Мапи, маршрути, орієнтири...

Із року в рік поступово оновлюючи свої інтер'єри, наша бібліотека дбає й про те, щоб читачам - а особливо "новеньким" - зручно було орієнтуватись у її просторі, архітектурні особливості якого роблять цю справу не такою вже й простою (хто вже мав нагоду помандрувати нашими закрученими коридорами, розуміє, про що мова:)) 
От і з'явилися цьогоріч на кожному з двох "читацьких" поверхів такі барвисті "мапи" із підписами й підказками, контактами й "дороговказами". Чесно кажучи, їх цікаво "досліджувати" навіть дорослим, "розшифровуючи" кожен малюнок і кожен символ...

Карта-схема у секторі реєстрації дає уявлення не лише про всі підрозділи бібліотеки,
а й про їхні послуги та діючі проекти й клубні об'єднання.

Мапа у фойє 2-го поверху орієнтує у розташуванні відділів обслуговування -
читальних залів, абонементів та спеціалізованих центрів бібліотеки.

А для тих, хто до бібліотеки у реальному вимірі ще не дістався, почали будувати "віртуальний тур" у 3D. Хто стежить за нашими веб-ресурсами, не здивується - адже освоєння цієї популярної нині технології входить до завдань одного з маршрутів святкового веб-квесту "30.09".
І вже прокладено перший маршрут:
зал літератури іноземними мовами та інформаційний центр "Вікно в Америку" - відділ естетичного виховання - відділ обслуговування дошкільників та молодших школярів. Хочете побачити? - Тисніть сюди!

Немає коментарів:

Дописати коментар