13 грудня 2014

Полтавчани в Херсоні

Цього літа Ярмарок інновацій "БібліоКре@тив", як відомо, відбувався у Полтаві. А днями, точніше - 11-13 грудня, до нас у Херсон завітали колеги із Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного - Ольга Вільховик із сектору масової роботи та Денис Мотузюк, бібліограф.


Основна програма візиту припала на п'ятницю: цього дня наші полтавські друзі мали нагоду не лише обмінятися досвідом-думками-задумами-напрацюваннями із співробітниками бібліотеки ім. Дніпрової Чайки, а ще й устигли побачити своїх херсонських колег у роботі - під час різних за тематикою, адресним призначенням та форматами заходів:
- відділ інтернет-послуг запросив колег на краєзнавчу гру "Зелене диво Херсонщини", із циклу "Ігри патріотів Херсонщини";



- відділ обслуговування читачів-учнів 5-9 класів - на авторську презентацію книги Антона Санченка "Левантійські канікули";
  
  
- а на завершення дня гості з Полтави потрапили на відкриття Літературного кафе та на театралізовану виставу бібліотечного літературного театру "Поет. Епоха. Маскарад":
  
  
  
  
Суботнього дня (вихідного в бібліотеці) наші полтавські друзі ще мали кілька годин для знайомства з містом та обласними музеями - краєзнавчим і художнім, тож, сподіваємось, повезли до Полтави не лише професійні враження :).


Немає коментарів:

Дописати коментар