09 грудня 2014

Шевченкова спадщина єднає тавричан. Підсумки Року Шевченка

Щойно завершились урочистості з нагоди підведення підсумків Року Шевченка на Херсонщині, а точніше - низки акцій, у проведенні яких тісно співпрацювали Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки і Департамент освіти і науки облдержадміністрації.
Подробиці читайте у блозі новин бібліотеки, на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Міністерства культури України.
Відеорепортаж ХОДТРК про захід , на сайті МОН України.
 
Валентина Січова, радник голови Херсонської обласної державної адміністрації, вітає учасників святкового зібрання і нагороджує подяками ОДА організаторів міжрайонних заходів обласної зональної естафети "Зростання-2014: перспективний досвід шкільних бібліотек".  

   
Анатолій Кичинський, поет і художник, лауреат Національної премії України ім. Т.Г.Шевченка, та Анатолій Марущак, письменник і тележурналіст, директор ТВО "Скіфія" ХОДТРК, нагороджують учасників обласного марафону читців "Звучи у нашім ріднім краї, безсмертне слово Кобзаря!" у номінації "Автори поетичних творів про Т.Шевченка та за мотивами поезій Кобзаря".


Сторіночка "Шевченкіани херсонських родин" "наживо." На сцені - талановита родина Мазурів - ігор Романович, заступник начальника управління культури ОДА, і Наталя Петрівна, викладач Херсонського музичного училища.    


    
З вогником в руках, із огнем в душі... Виступають учасники гала-концерту - читці творів Т.Г.Шевенка із районів і міст Херсонщини.
   





   

1 коментар:

  1. Передплачуйте найдавніший україномовний літературно-художній журнал «Дніпро», який публікує творчість авторів-сучасників, на сайті : http://www.dnipro-ukr.com.ua
    Доступний у паперовому та електронному форматі!

    ВідповістиВидалити