20 червня 2017

Із Ярмарку!


Довга дорога до Ізмаїлу цілком себе виправдала: побували у надзвичайно привабливій бібліотеці, в якій працюють талановиті, творчі особистості, привітні, гостинні, щедрі задумами й справами.

Про те, як нашій херсонській бригаді ярмаркувалося, можна розповідати довго й барвисто :), але, якщо обмежитись цифрами та фактами, то десятеро херсонських учасників Ярмарку презентували 10 новацій і всі їх "продали", придбали ж (станом на сьогодні) 22 ідеї - і деякі з них по кілька наших бібліотек одразу. 




Тих же, хто цього року на Ярмарок не потрапив, але шукає щось новеньке для своїх читачів, запрошую у блог "БібліоКре@тив" - наприклад, фоторепортаж переглянути.
Протокол Ярмарку-2017 буде розміщено там же, на сторінці Центральної бібліотеки ЦБС для дітей м. Ізмаїл, - а зараз на цій сторінці вже можна знайти презентації бібліотек-учасниць Ярмарку зі звітами про реалізацію придбаного в 2016 році.
Усі ярмаркові ідеї - у "Банку інновацій" та у каталозі на Google-диску.
До речі, в "Ігровий банк" на Ярмарку також зроблено внесок - знайомтесь із інтерактивною грою-мандрівкою, створеною колегами з Полтави. 

У дописі використані фото, зроблені працівниками Ізмаїльської ЦДБ.

Немає коментарів:

Дописати коментар