21 листопада 2018

"Ігри патріотів Херсонщини - 2018": професійна програма

20 листопада відбулись фінальні змагання обласного інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини". (Репортаж читайте на веб-сайті бібліотеки). 
Паралельно зі змаганнями школярів для бібліотекарів проходила професійна програма, що включала презентації інноваційних методик у роботі з краєзнавчими джерелами та літературою рідного краю.
Зокрема учасникам семінару було показано літературну моно-виставу «Проекції долі Миколи Куліша. Повернення» - презентацію біобібліографічного веб-ресурсу, створеного фахівцями бібліотеки імені Дніпрової Чайки.
Зацікавила колег авторська презентація Юлією Чернієнко "Літературного GPS-навігатора" із серії краєзнавчих ігор "Світові вершини Херсонщини" - саме ця розробка презентує письменників нашого краю, що є справжніми зірками на "літературному небосхилі".
Продовженням розмови про творчі здобутки херсонських авторів та їх втілення у видавничій продукції 2018 року став огляд, що його запропонувала колегам завідувач інформаційно-бібліографічного відділу Ганна Новицька.
Дитячі та шкільні бібліотекарі Херсонської області - учасники семінару - ознайомились також із запланованими на наступний рік всеукраїнськими і обласними конкурсами, акціями та заходами (презентація тут),  а також відповіли на запитання анкети, спрямованої на актуалізацію методичної та консультаційної діяльності обласної дитячої книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар