23 листопада 2018

Звітно-виборна конференція УБА 2018 року

22-23 листопада 2018 р. у Києві відбулась Звітно-виборна конференція Української бібліотечної асоціації, в якій брали участь і представники бібліотеки ім. Дніпрової Чайки як офіційного партнера УБА.
Делегатами Звітно-виборної конференції було обрано новий склад Президії Української бібліотечної асоціації на 2018-2021 рр.
Новим Президентом УБА обрано Бруй Оксану Миколаївну, директора Науково-технічної бібліотеки ім. Г. І. Денисенка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
Делегатами конференції затверджене Положення про Експертну раду Української бібліотечної асоціації та її персональний склад на 2018-2021 рр., обрано Ревізійну комісію УБА.
Делегатами Звітно-виборної конференції було затверджено Стратегію Української бібліотечної асоціації на 2019-2021 рр. та нову редакцію Статуту ВГО «Українська бібліотечна асоціація» (внесені зміни спрямовані на активізацію діяльності молодих бібліотекарів у професійній громадській організації).
Під час конференції були вручені нагороди та відзнаки УБА 2018 року.
 У престижному конкурсі "Бібліотека року", який проводять УБА і Міністерство культури України, бібліотека імені Дніпрової Чайки посіла цьогоріч ІІ місце, і саме на Звітно-виборній конференції директору бібліотеки Анні Іванівні Бардашевській були вручені Диплом переможця, Грамота Міністерства культури України та подарунки від спонсорів конкурсу, серед яких, зокрема, добірка дитячих книжок від видавництво "Ранок", що поповнять фонди бібліотеки. 


Немає коментарів:

Дописати коментар