28 березня 2019

Етнопедагогіка Мирослава Стельмаховича для сьогодення

26-27 березня 2019 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради проходила Всеукраїнська науково-практична конференція «Етнопедагогіка М. Г. Стельмаховича в сучасному освітньому вимірі» (до 85-річчя від дня народження Мирослава Стельмаховича).
З основною доповіддю - "Реалізація ідей народної педагогіки Мирослава Стельмаховича в сучасному освітньому просторі" - на конференції виступила Любомира Василівна
Калуська, доцент, доктор філософії, учениця видатного педагога і науковця (м. Івано-Франківськ)
Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки, як співорганізатор конференції, стала місцем проведення однієї з секцій, а також презентувала досвід власної діяльності за тематикою конференції. На  пленарному засіданні прозвучав виступ Альони Григорівни Ліпкіної, головного бібліотекаря відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів  "Етнопедагогічна мотивація в бібліотечних програмах на підтримку родинного читання".
На секційному засіданні виступила Наталія Федорівна Попова, заступник директора з наукової роботи, розкривши тему "Народна педагогіка як компонент медіапроектів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки".

Немає коментарів:

Дописати коментар