09 червня 2020

Підсумки волонтерського сезону - старт літніх читань


Волонтерський відеочеленж, що відбувся 4-5 червня, замінив цьогоріч традиційний фестиваль, який традиційно був приурочений до Міжнародного дня захисту дітей. Команди "Чомусики" (Каланчацька бібліотека для дітей), "Лідер" (Нововоронцовська ЦРБ) та "Бібліознайки" (Нижньосірогозька районна бібліотека для дітей) не лише презентували свої ТОП-5 книжок, які користуються найбільшою популярністю у юних читачів, а й продемонстрували справжній артистизм і чудові навички промоуторів дитячої книги!
Продовжують надходити і звіти-презентації про роботу у сезоні 2019-2020 рр. інших волонтерських бригад Херсонщини - справжній калейдоскоп творчих знахідок і оригінальних форм роботи для заохочення дітей до читання.

Попереду - і волонтерське літо, і насичені подіями (офлайн та онлайн) Програми літнього читання, які пропонують своїм читачам дитячі книгозбірні Херсонщини.
Від сьогодні починаємо з ними знайомитись!
Програма "Канікули з книгою" Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки опублікована на сайті бібліотеки - на спеціальній сторінці: https://www.library.kherson.ua/lw/summer-reading-program-2020/
Тут же опубліковані й рекомендаційні списки "Що читати влітку" - для учнів 2-9 класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар