12 червня 2020

Онлайн-тренінг для працівників дитячих бібліотек області

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки відкрила програму онлайн-тенінгів з використанням застосунку Zoom, до участі в яких запрошені працівники бібліотек для дітей області. Під час тренінгів дитячі бібліотекарі будуть знайомитися з можливостями використання різноманітних сервісів та застосунків для створення інтерактивних компонентів для бібліотечних заходів, для рекламно-промоційної діяльності дитячих бібліотек.
Під час першого тренінгу, що відбувся 12 червня, його учасники знайомились із можливостями інтерактивних рішень ThingLink, доступними для безкоштовних акаунтів, зокрема - створення інтерактивних плакатів.

Під час другої сесії мова йшла про застосунки, з допомогою яких можна генерувати форми для отримання зворотного зв'язку від користувачів,

а також програми для організації онлайн-спілкування з користувачами - як от Zoom та нова програма для організації телеконференцій Google Meet.

Основним ресурсом, на якому буде зосереджено увагу учасників навчання на наступному занятті, запланованому на 19 червня, стане сервіс LearningApps.

Немає коментарів:

Дописати коментар