29 січня 2021

#Читай_досягай: стартувала всеукраїнська акція

20 січня стартувала всеукраїнська акція #Читай_досягай, організована Українським інститутом книги і Міністерством культури та інформаційної політики України за участі українських урядовців, громадських та культурних діячів.


За задумом організаторів, у межах акції авторитетні українці поділяться книгами, які сформували їхню свідомість та вплинули на життя, а також розкажуть про книжки, які планують читати власним дітям у цьому році.

Акція має на меті продемонструвати українцям взаємозв’язок між читанням та життєвими здобутками і заохотити читати більше книг, щоб досягати нових звершень.

Добірки книг від успішних людей України будуть зібрані під одним хештегом у Facebook та Instagram #Читай_досягай , і кожен українець зможе обрати книгу, яка прийдеться до душі.

Організатори акції закликають наслідувати їхній приклад, читати книги і ділитися своїми добірками книг для вдосконалення.

Як долучитися до акції?

Крок 1. Складіть свій особистий ТОП книжок, які на ваш погляд, сприяли вашому особистісному зростанню та досягненню життєвих успіхів. 

Крок 2. За бажанням розкажіть про книжки, які плануєте читати власним дітям цьогоріч. 

Крок 3. Поділіться цією добіркою у дописі в соціальних мережах Facebook та/або Instagram. 

Крок 4. Обов'язково поставте хештег  #читай_досягай .

Крок 5. Переходьте на добірки інших учасників за хештегом та знаходьте чудові книжкові рекомендації!

Читання - шлях до успіху! Читайте самі і заохочуйте до читання дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар