16 січня 2021

Стартував VI обласний конкурс "Правові орієнтири"

У 2020-2021 роках обласний конкурс на кращий правовий захід "Правові орієнтири" буде проводитися вже вшосте. 03 грудня 2020 року підписано спільний наказ Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки ОДА та служби у справах дітей облдержадміністрації про проведення обласного конкурсу на кращий правовий захід "Правові орієнтири" 2020-2021 рр. , яким затверджене оновлене Положення про проведення конкурсу. Наказ зареєстрований Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції України (м. Одеса) 28.12.2020 р. за № 904/03-08 і надрукований в газеті "Наддніпрянська правда" (№1 за 2021 рік).

Конкурс відбувається на виконання обласної комплексної програми «Херсонщина заради дітей», затвердженої рішенням XXXVII сесії Херсонської обласної ради VII скликання №1807.

Вирішення організаційних питань щодо проведення конкурсу покладене на Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки, тож відповіді на запитання та, за потреби, консультації щодо конкурсу можна отримати саме у фахівців нашої бібліотеки.

Організатори конкурсу запрошують педагогів, бібліотекарів, соціальних працівників, фахівців правоохоронних установ, які працюють над завданнями правового виховання і захисту прав дітей, долучатися до участі у конкурсі. Перший етап, під час якого відбувається визначення кращих заходів правової тематики в районах, містах, об'єднаних територіальних громадах нашої області, триватиме до кінця квітня 2021 року. В умовах, коли запроваджені карантинні обмеження на проведення масових заходів, організатори очікують отримати на конкурс сценарні розробки та репортажі, PR-матеріали, публікації про заходи, проведені як онлайн, так і онлайн та у креативних гібридних формах.

Немає коментарів:

Дописати коментар